06- 53 13 83 99 babs@florax.nl

Coaching 'Babs voor 1 dag'

Coaching voor jullie babs voor 1 dag

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om jullie door een vriend of familielid officieel in de echt te laten verbinden. In principe kan iedere Nederlander boven de 18 jaar voor één dag worden gevraagd als BABS: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand.

Degene die jullie huwelijk gaat voltrekken moet dan voor één dag worden benoemd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Dit vragen jullie aan bij de gemeente waar jullie gaan trouwen.

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand is een officiële titel waarin jullie vriend of familielid moet worden beëdigd door de rechtbank. Gewoonlijk plannen gemeenten dit soort momenten op een of twee vaste momenten in de maand. Verzetten is meestal niet mogelijk. Informeer hier dus naar, en zorg ervoor dat jullie vrij kunnen krijgen.

Let op: Niet alle gemeenten staan BABS voor één dag toe. Controleer dit dus eerst op de website van de gemeente waar jullie willen gaan trouwen. En start deze procedure minstens een half jaar voor jullie huwelijk!.

Stoomcursus

Om jullie zelfgekozen “BABS voor 1 dag” goed voor te bereiden op jullie trouwceremonie kunnen jullie bij mij terecht voor een 4 uur durende “stoomcursus.” Tijdens deze cursus krijgt jullie BABS allerlei handige tips en “tricks”.

De training bestaat uit het doornemen van de verschillende elementen van de trouwceremonie. Ook oefenen we het officiële gedeelte van de trouwceremonie om ervoor te zorgen dat jullie BABS zich aan alle regels en voorschriften van de wet houdt en er een geldig huwelijk wordt gesloten.

Verder help ik jullie babs graag met het schrijven of controleren van de speech. En ik ben als vraagbaak voor jullie Babs beschikbaar.

Met deze training komt jullie BABS voor 1 dag zeker weten goed beslagen ten ijs!

Locatie en tarieven
Deze cursus wordt gegeven bij mij thuis. De kosten zijn 375 euro inclusief BTW.
Maar ook een andere locatie is uiteraard mogelijk. In dat geval komen er wel extra reiskosten bij.

Meedenkend

Warm & oprecht

Creatief

Persoonlijk

Enthousiast & ervaren

Het gaat perfect worden!

Zeggen jullie ook yes to… Elly?