06- 53 13 83 99 babs@florax.nl

Mijn werkwijze 

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Dan wordt het duidelijk of jullie voor mij willen kiezen.

Onze eerste ontmoeting vindt plaats bij mij thuis in Tonden. Gezellig aan de keukentafel met een drankje en een hapje.

  • Hoe voelt het aan?  
  • Hoe zien jullie de ceremonie voor je?
  • Wat kan ik voor jullie betekenen?

Tijdens die kennismaking merken we of we samen een klik hebben. Vol inspiratie rijden jullie vervolgens weer naar huis.

En als jullie na de kennismaking ‘Yes to….Elly” zeggen en zeker weten dat ik jullie ceremonie mag gaan leiden, dan plannen we een gesprek. Dat gesprek kan dan weer bij mij thuis, bij jullie thuis of zelfs al op de trouwlocatie.  Dan bespreken we uitgebreid hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ceremonie helemaal bij jullie past! En dan hoor ik graag hoe jullie het bijzondere moment voor jullie zien. Ik geef jullie adviezen en bespreek verschillende originele ideeën om het helemaal jullie moment te maken.

Persoonlijke belofte
Die jullie naar elkaar uitspreken tijdens de ceremonie. Dit is echt heel erg mooi en een romantisch moment. Misschien vinden jullie dat best een beetje eng of onwennig, maar ik help jullie graag met tips en ideeën tijdens ons gesprek. Als jullie besluiten ervoor te gaan, zullen jullie daar geen spijt van krijgen ;=))

Verder betrek ik graag mensen uit jullie leven bij jullie ceremonie, om nog meer persoonlijke gebeurtenissen te weten te komen. Al die mooie verhalen verwerk ik in de ceremonie. Hierdoor ontstaan verrassende situaties en verbind ik jullie nog meer met de gasten.

Uitgebreide vragenlijst
Ik stuur jullie ook een uitgebreide vragenlijst toe. De antwoorden geven mij veel informatie en maken jullie plaatje nog completer.
Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze graag in de ceremonie en krijgen ze hun eigen taakje, eventueel kunnen ze hun eigen kinderakte tekenen waarmee ze “toestemming” geven voor het huwelijk van pappa en mamma.

Willen jullie dat ik een speciaal persoon betrek in de ceremonie, dan kan dat ook. Speciale of gekke suggesties, geen probleem. Alles kan, niets moet, ook tijdens een officiële ceremonie! We zullen in de aanloop naar jullie ceremonie regelmatig en op diverse manieren met elkaar in contact blijven.

Op de grote dag ben ik ruim van te voren op de trouwlocatie aanwezig en verzorg ik de ceremonie zoals we hebben afgesproken. Mochten er op het laatste moment nog wijzigingen zijn, dan kan dat altijd nog.

Meedenkend

Warm & oprecht

Creatief

Persoonlijk

Enthousiast & ervaren

Het gaat perfect worden!

Zeggen jullie ook yes to… Elly?