06- 53 13 83 99 babs@florax.nl

Wettelijk huwelijk

Wettelijk trouwen op een officiële trouwlocatie!

Als Zelfstandig Trouwambtenaar ben ik niet aan 1 speciale gemeente gebonden, wat betekent dat ik – als jullie gemeente dat toelaat – overal op alle officiële trouwlocaties “in den echt” kan verbinden. Als jullie door mij voor de wet getrouwd willen worden zal ik voor 1 dag beëdigd moeten worden in jullie gemeente.

De kosten voor eenmalige beëdiging variëren tussen de € 60,= en € 200,=. Dit komt bovenop de gebruikelijke leges die je altijd voor het huwelijk aan de gemeente moet betalen.

Het verzoek moet 4 maanden vóór de datum van het huwelijk of partnerschapsregistratie binnen zijn bij de afdeling Burgerzaken van jullie gemeente.
Bij de aanvraag moet de aanvrager meesturen:

 • “Het aanvraagformulier eenmalige Babs”, dit formulier kan je downloaden of ophalen bij het gemeentehuis / stadsloket naar keuze;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG) niet ouder dan 6 maanden;
 • een kopie van mijn identiteitsbewijs.

De aanvraag mag door jullie gedaan worden zodra de datum van de ceremonie vastligt. Het formulier moet door een van de partners én door de Babs die de plechtigheid voltrekt ondertekend zijn. Zodra de gemeente deze melding binnen en verwerkt heeft zal het contact over de planning van de plechtigheid tussen mij en de gemeente starten.

Huwelijk gemeente Brummen 
Omdat ik als BABS ben aangesteld door de gemeente Brummen zijn mijn werkzaamheden “inbegrepen” in de leges die je moet betalen voor het huwelijk. En zijn er dus geen extra kosten. Dus…… trouw je in Brummen dan kan je, als ik beschikbaar ben, op de gemeentesite (gratis) de keuze maken voor mij.

  Meedenkend

  Warm & oprecht

  Creatief

  Persoonlijk

  Enthousiast & ervaren

  Mijn werkwijze

  We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Dan wordt het duidelijk of jullie voor mij willen kiezen. Onze eerste ontmoeting vindt plaats bij mij thuis in Tonden. Gezellig aan de keukentafel met een drankje en een hapje.

  • Hoe voelt het aan?  
  • Hoe zien jullie de ceremonie voor je?
  • Wat kan ik voor jullie betekenen?

  Tijdens die kennismaking merken we of we samen een klik hebben.

  En als jullie na de kennismaking ‘Yes to….Elly” zeggen en zeker weten dat ik jullie ceremonie mag gaan leiden, dan plannen we een gesprek. Dat gesprek kan dan weer bij mij thuis, bij jullie thuis of zelfs al op de trouwlocatie. Dan bespreken we uitgebreid hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ceremonie helemaal bij jullie past! En dan hoor ik graag hoe jullie het bijzondere moment voor jullie zien. Ik geeft jullie adviezen en bespreek verschillende originele ideeën om het helemaal jullie moment te maken.

  Het gaat perfect worden!

  Zeggen jullie ook yes to… Elly?